Nya Linda Rosing???

http://www.vk.se/Article.jsp?article=266270

Pojken är ju med överallt!!!

Tillängnar denna video till dig Håkan:


Kändisar!

Surfa in på http://meetume.blogg.se/ så får ni se. Att både Nisse och Håkan skulle bli så fina på bild trodde jag dock aldrig!


Ballar av stål levde verkligen upp till sitt ryckte. Herregud så mycket jag skrattade!

Måste inta soffläge igen. Är helt seriöst sjuk.. Jätte synd om mig =(


Host, snyt, harkel


Årets mest passiva kväll...

Ikväll har Sir Daniel W-M inte gjort många knop! I princip inga knop alls. Dock behövs det såna kvällar också.
Ska visst se "Ballar av stål" nu på femma. Det ska visst vara "det bästa" enligt en rätt säker källa.  Ja, vad säger man? Tjing!


Söndagsbloggen!

Då har det söndag igen. Satan i gatan så fort tiden rusar fram! Men det gör dock mig ingenting. Det betyder ju bara att det snart är maj och skolan är över!


Gårdagskvällen spenderades hemma med ett gäng grabbar som kom över för att se fotbollen samt för att dricka öl. Jag tippade 3-1 till Sverige här tidigare, men ändrade mig till 0-0 när jag fick se hur planen såg ut. Hant dock aldrig uppdatera detta här så ni får ju helt enkelt tro mig. Bästa med kvällen var inte att jag tippade resultatet rätt utan live spelningen från Piteå. Riktigt vackert!


Dödssynd numer fem, frosseri beskriver dagen väldigt väl bra! Mötte upp Herr Ågren på ICA när kroppen kändes körklar för att där inhandla munkar, dricka, godis, chips, ostkrokar samt sushi. Direkt efter det bar det av till Älvanspizzeria där en gudomlig kebabpizza fick följa med hem.


Att få i sig allt tog en bra stund så vi hant med att kolla " Nothing But the Truth" (Betyg 8) och "Old School" (Betyg 9) och sedan denna film:




(Betyg 10!)


Sen är jag lite besviken på responsen över tävlingen jag anordnade igår. Erkänner att frågan kanske var i det svåraste laget och ska tänka på det till nästa gång. Rätt svar skulle iaf vara att bin firar jul när julen är förbi. makce vinner dock ett tröstpris i form av mitt hemliga recept till att baka världens godaste filbullar!  


Tuff vecka framför mig. Obligatoriska moment varenda dag men detta känns hur lugnt som helst eftersom jag på fredag för 2,5 veckors påsklov! =)


Sussa gott!  


Tävling!!!

När firar bin (Apoidea) jul?


Första kommentar med rätt svar vinner mig som kock över en middag!


Heja SWE!

3 timmar kvar till avspark. Lite små nervös men vet inte varför. Sverige kommer ju att vinna med 3-1! Exjobbs redovisningen fick hur bra som helst! Nu blir det grabbmys på hög nivå.


Skål!

Sugen på att tävla? Klicka
H Ä R isf!


God morgon!

Har varit och lämnat av Maja till Nisse och alldeles strax kommer Herr Ågren och sen bär det av upp till Vindelgransele för att redovisa da exjobb. Ska bli roligt men ser ändå mest fram emot bilresan upp och ner. Vet du varför? Brände just ut Ronny och Ragge - Let´s Pök!


Sen lite nyheter om Stampe, Stefan som visade sig vara en kvinna istället. Hon går under namnet Bella och favoriträtten just nu är sallad med morötter. Kanske inte skräll för att vara en kanin men ändå viktig info att ha om man ska överska henne med något fint nån dag.


Ha en trevlig dag!



"Ingenting är lätt för den ovillige..."


Godeftermiddag!

Gårkvällens plan att inte göra smack grusades rätt snabbt när Ördell ringer och ville styra ihop en wok. Och vilken wok sen! Mumma ala cart! Till super woken serverades det för mig en helt ny sak, Quinoa. Kanon gott! Sen såg vi RocknRolla som får en 5:a (av 10) i betyg.


Dagen har spenderats på skolan för att förbereda morgondagens exjobbs redovisning uppe i Vindelgransele. Känns riktigt bra!


Nått som också är riktigt bra är att Stampe, som nu för tiden lyssnar till namnet Stefan mår finfint! Han (eller hon) äter och har funnit sig tillrätta. Så det värmer i ett sant djurvänshjärta =)


Nu står tvättning, städning och packning på schemat. Till detta kommer alla Lisa Miskovskys skivor att avnjutas!


Lägger ut lite mäsk... (fattar du inte så är det ingen fara)


Tjing

Dagen då Putte räddade Stampe

Hej.

Dagen började som vanligt av att Maja kom och pussade upp mig där vid halv åtta och ville ut. Ignorerade detta och somnade om till strax efter nio. Frukost framför textteven och sen ringde Isaksson och frågade om vi ville hänga med ut en sväng. Givetvis sa jag och 20 min senare är vi ute i skogen. Vi släpper våra hundar som vanligt och dom busar på.

Men då helt plötsligt blir det fullt ståndskall vid en gran av Maja, vi skyndar dit och nu skäller även Monty (första gången jag hör han göra det) Sen ser vi något svart springer iväg tätt förföljd av två blodtörstiga jakthundar! Vad fan är det för nått dom jagar tänkte jag för mig själv. Måste ju vara en katt. Den svarta saken försvinner ner under en gran igen men i samma sekund som hundarna ska dyka efter får jag tag i dom.

Hundarna kopplas och jag kan försiktigt lyfta upp världens sötaste kanin! En helsvart lurvig sak som någon hjärtlös människa säkert har blivit less och kastat ut i skogen! Vad göra nu? Hmm, eftersom jag ändå skulle till banken tänkte jag att då kan man juh säkert lämna in charmtrollet på djuraffären. Sagt och gjort, vi placerade Stampe i en banankartong och åkte dit.

Inne på djuraffären får vi ett väldigt överraskande svar. "Alltså, en gammal kanin går inte att sälja så såna slår vi ihjäl" Jaha.. Skulle inte tro det! Vi testar lyckan på polisstationen. Snackar först med nån i receptionen som hänvisar till nån polisgubbe som kommer och pratar med oss efter ett tag. "Kaniner? Nä, såna kan vi inte ta hand om" Medans han går och ska försöka få tag i nån på nått djurcenter kollar jag igenom min telefonbok.

Hinner inte långt på listan innan Anna Snells nr dyker upp. Förklarar snabbt läget och funderar om hon vill ha en kanin. Svaret kommer omg, "Jag kan ta den!" Jag åker tillbaka till djuraffären och införskaffar en påse hö och en påse kaninmat och åker sedan till Nydalahöjd för att överlämna lille Stampe. Överlämningen går jätte fint och jag ser direkt att Stampe stortrivs! Speciellt nu när han får en riktig lekkompis i form av ett urgulligt marsvin.


Vilken dag! Känner mig som en väldigt bra människa.
Nu ska jag fira med att inte gör nånting! Bara känna lugnt och kanske glo på hockey eller nån film.


Avslutar givetvis med en bild på dagens huvudperson:


Paltkalas på Skogis

Idag har Herr Ågren för första gången i sitt liv smakat palt! Grattis till dig!
Själv blev jag lite besviken på paltkalaset.. Fick bara en! Och som tvättäkta Pitebo så äter man juh alltid minst tre! Arrangörerna hade inte räknat med en folkanstormning av sällan skådat slag. Men dom ska dock ha en stor eloge för den ensamma stackars palten jag fick smakade alldels förträffligt!


Efter paltäventyret drog jag vidare till Vildmannahallen där vi hade träningsmatch. Dock inte för att spela utan för att hämta pengar från en sponsor. Lite små kul var att Peder Bodén var med i vårat lag. Gissar på att han var med och provspelade för att fylla upp den gigantiska luckan jag kommer att lämna efter mig... =)


Efter det har det inte blivit många knop. Känner mig sjuk och hängig.. Blir en lite kvällspromis med min lilla ögonsten och sen eftersom man är en så pass duktig student blir det lite kurslitteratur och släcka lampan innan 22.30.


"Blott de tama fåglarna har en längtar. De vilda flyger"


A-student! =)

Fick just tillbaka tentan från förra kursen. 45 av 50p. M V G! Me rules! =)

Gokväll

Just hemkommen från en jätte trevlig kväll borta på Nydalahöjd där Håkan har bjudit på födelsedagsfika. Fikat bestod av en 100%-ig hemmagjord tårta som Nisse och Tiger så fint hade bakat ihop och dekorerat med texten "Grattis Håkan 23 cm".


Den var inte bra snygg och bakad med en massa kärlek, den var ruskit
god också! 5 snusdosor av 5 möjliga!


Sitter nu och bara njuter av tanken att jag kommer att spendera 2,5 veckor i Piteå inom en snar framtid. Ska bli så oerhört skönt att slippa Umeå och denna lägenhet...


Hmm, ja, nää, då fanns det väl inte så mycket mer för mig att skriva här.


Sussa gott!


UNDERBART!!!!

Mina lilla smörning gick hem, och hippsvipps så var man i grupp A och inkasserar ett 2,5 veckor långt påsklov!!!
Me so happy!!! =)

Har idag även gjort premiär på
http://blogg.wildlifemedia.se/

Nu blir det Stinas kyckling med klyftpotatis och sen Maxi och sen blir det att uppvakta lilla Håkan som fyller år idag.
Skönt att han äntligen fyller 20 så man slipper gå på systemet åt han hela tiden... =)

PUSSS!! =)


Ryggont? Svar Johan Adam!

Behöver massage!!!


Varför?



Har alltså stått från kl 1700 och packat ihop grejer till kårvalet i kuvert och sen klistrat ihop dessa. Dra åt helvete så trist!! Över 5000 gjorde vi innan smärtorna blev för stora. Å gudnåde du som får ett sånt här kuvert och bara slänger det!!


Jaja, tur att sällskapet var klockrent och att en belöning väntade efteråt:



Hot Chipotle, mmmm! =)


Sen ett jätte grattis till Sveriges snabbaste och skickligaste kuvert packare/vikare:



Johan "Gamst" Jonsson fyller juh år idag om ni har missat det!


Avslutar med ett klipp som jag tillägnar makce:



Nä, Over and out!

Vika papper och placera dessa i kuvert...

Det är vad jag ska å göra nu. Ljuger om jag säger att jag är jätte laddad.

Jaja, A man's got to do, what a man's got to do!

Återkommer med en mer utförlig rapport om arbetet senare ikväll.


Dagens klipp!



Öst!

Söndagsbloggen

Då var det söndag igen. Har just sett klart Slumdog Millionaire och utnämner den till 2009 års bästa film! Helt underbar! En klockren och jätte stark 9:a. Nya Transformers får något att bita i där!

Annars har det inte hänt mycket idag. Varit ut på ett gäng promenader med Majsan men annars har vi inte gjort många knop. Känner mig lite småsjuk. Ont i halsen och lite små febrig =(

Men det är bara att bita ihop! Imorgon så startar min sista "riktiga" kurs här i Umeå.
Känns så oerhört skönt! Längtar hem så mycket förbannat mycket..

Hmm, känns som en svag söndagsblogg. Men vad göra?


Bjuder på dagens tubklipp istället.


Men duuuu! =)

Sussa gott!


Dagens tub!



Snurresprätt så jävla bra!!

Men duuuu!

Vilket extremt vackert väder det är ute idag. Helt fantastiskt! Har varit ute i över en timme med min lilla kelgris och hennes favvo polare Monty. Går dagen blev kanske inte lugnare än lugnast, men vi hade det jätte trevligt. Gjorde mitt första besök på E-puben och sen drog vi vidare till NH. Efter det blev det en take away meny som jag och Maja delade på när jag kom hem. Jätte mysigt =)


Nu sitter jag och inväntar ett telefonsamtal från Herr Ågren för att kunna styra upp dagen. Exjobb står relativt högt på listan men vem vill sitta inne när moder jord bjuder på årets vackraste dag? Får se vad som händer.

Sen ett stort tack till alla er som tror på mig som poet! Viktigt att känna att man har en publik bakom sig för att orka jobba vidare. För att producera högklassiga små dikter på ett löpandeband är ingen dans på rosor. Det är ett hårt jobb där du aldrig får koppla av! Men jag trivs.


Auf Wiedersehen!


NO MORE - Design av organisationer: struktur och process!

Lyckan är total! Är just hemkommen från sista seminariumet på denna sjuk sega kurs.

Ska fira detta med att äta lunch, släppa ihop Monty och Maja och sen dra till skolan och exjobba.

Vad händer ikväll då? Ingen aning. Allt talar dock för att det blir lugnare än lugnast. Måste exjobba imorgon också.


Tjing



"Känns det kul att gå på en föreläsning är kursen bra"

Fan, kanske ska sadla om till poet? =)


Tribute to Return!

Följer upp gårdagens succé med att lägga upp ännu mer material från The Speakers!
Denna gång en cover från ett av tidernas bästa band, Return. Lägger även in originalet så ni kan jämföra.
Kom gärna med tips på vad vi kan förbättra (om det nu verkligen finns några såna saker).

Har snackat med grabbarna i bandet och just nu talar allt för en återförening till påsk.

Lite smågrejer som måste gå i lås först bara...


"Ljuv musik mår alla bra av" (mitt första egna ordspråk!)





Dagen efter bomben...

Effekten av bomben blev precis vad jag önskade, dvs ett nytt besökare rekord! 38 besökare. Underbart! Undra hur många man måste ha för att kunna leva på reklam intäkterna??


Dagens pass på skolan var segare än segast. Så sjukt less denna kurs. Men imorrn är det slut. Halleluja så underbart! Nu blir det att gymma, sen hem å käka en banan, mysa lite med Majsan och sen spinning kl 18.15 med Morgan. Ska bli trevligt.


Tjing!


"Were ever you go, there you are"


BOMBEN!!!

En bild säger juh mer än tusen ord. En musikvideo säger ALLT!
Så därför släpps nu dunder hiten When You Say Nothing At All med The Speakers!
Mycke nöje! =)



Ojojoj...

Kommer att släppa en bomb ikväll. En världspremiär! Håll ut...

Testing!

Hur bra är inte detta!?!


Happy St Patrick's Day!

Efter ett fenomenalt igår av Per och Stefan blev vi klara med inlämningsuppgiften redan vid lunch idag. Grymt skönt! Sen har jag hunnit med att lyfta skrot med Herr Ågren och sen busat med Isaksson och lilla Monty, dom btw inte alls är så liten längre. Sen ringde Herr Ågren nyss och berättade att det är St Patrick's Day idag och internationellpub på Origo. Har aldrig besökt Origo tidigare så jag var inte så svår övertalad. Plus att vi är "lediga" imorrn.


Ska snabb städa lite här innan da boys dyker upp men jag hoppas du får en trevlig St Patrick's Day!



"Ont om Pengar har många gott om"


Back in Umeå

Gokväll.

Tillbaka till ett extremt dimmigt Umeå. Dagen har förflutit i ett extremt högt tempo. Vaknade av att morbror Lars kliver in genom dörren där just innan 07.00. Sen har jag hunnit med att varit förbi affären, Grans, skrapat hela taket i källaren, lunchat med Micke, packat, kört 22 mil, handlat, tvättat bilen, hämtat Maja, lagat mat, pratat i telefon, kollat innebandy och nu sitter jag här och slökollar hockey med trötta ögon.


Känner att jag måste få dela med mig av min ilska. E4:an mellan Umeå och Skellefteå är tamefan världens sämsta väg! Att den ens får kallas europaväg där är ju ett skämt! 373:an till LTK är tretusen gånger bättre!


Hade en massa tankar i bilen på väg ner som jag hade tänkt printa ner men dom är borta nu.

Jaja, var säkert inget viktigt.


Kvällspromis direkt efter att Lin(d)köping har avgjort och sen 10 timmars sömn!



"Tyck inte illa om att bli gammal, var glad att du får chansen..."


Söndagsbloggen

Befinner fortfarande hemma i världens bästa stad.
Är fruktansvärt trött efter en hektisk dag/helg. Men kul när det händer saker och ting.
Utgången i var hur kul som helst. Stämmningen på Kalles var som hämtad från ett
Kos i Juli. Gjorde även ett litet gästspel på Pentan för att hälsa på min favvo kusin
Anna. Mycket trevligt. Nu blir det kaffe på Näsudden och sen en rulle hos "roomie-makce"

Tjing!

P I T E Å

Gokväll!
Sitter hos makce nu och väntar på att den helsteka fläskfilén ska bli klar.
Poppar Angel - Sommaren i city. Livet leker =)

Bjuder på en liten förfest bild..

[ Putte i sin nya "partyhatt" ]

Skål!

Fan va nice!!!

Tentan gick riktigt, riktigt bra! Jag och Stefan hade lyckats att plugga på exakt rätt grejer. JES!
Vad har jag glömt? Säkert en massa men orkar inte bry mig om det nu.
Nu åker jag hem istället!!

Rekord!

Blondinbella, Carolina Gynning och kenzas, släng er i väggen! Igår hade jag 32 unika besökare här. 32 st!! Nytt rekord! Tack alla unika besökare där ute. Detta betyder jätte mycket för mig!


Lule åkte ut ikväll. Känns ändå skönt. SM-slutspelet i hockey är ju egentligen inte alls så intressant och det finns ju så bra mycket annat man kan hitta på än att glo på dålig hockey på stor rink.

Ett exempel är att dra ut och springa! Det är både hälsosamt och roligt. Jag och Maja nästan flög fram runt Nydalasjön nu ikväll. Iaf till en början. Sen blev hon trött och seg igen. Vad är det för fel på dagens hundar?


Imorgon är det tenta. Jippi. Inte alls sugen. Sen efter det blir det P I T E Å! Det är jag sjuk sugen på!


Sussa gott!


"Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på..."


Segt..

Kom just hem från träningen som inte blev en träning utan en träningsmatch. Motståndet stod Sandåkern för. Ett Sandåkern som vann div 2 i överlägsen stil. Som ni säkert förstår så gick Sandåkern ut ur striden som vinnare. Dock bara med 12-5. Min egen insats måste jag summera som klart godkänt. -1 i statistiken. Hade bollen gått stolpe in istället för stolpe ut hade 2000-talets drömmål varit ett faktum. Istället fick jag hänga ett friläget.


Sen när jag kommer hem möts jag av trista nyheter på stats.swehockey.se, Lule ligger under med 3-0 efter en period. Kul? Nej! Ska tröst äta bananer nu. Sen blir det Manchester United vs Inter.


Tjing!



"Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt"


Kom på en sak..

Tycker att jag har varit dålig på att lägga upp bilder.

Bjuder därför på min bakgrundsbild på datorn.

Håll till godo!



Hunk 2008
[ Hunk 2008 - Micke Sjöndin ]

Gokväll!

Har just avverkat bort tidernas berg av disk. Pust och flämt. Tur att man har diskmaskin. Annars då? Seminariet imorse gick över förväntan. Dock känns tentan på fredag sjuuuukt seg. Som belöning till mig själv har jag fattat beslutet att dra hem till kära Piteå direkt efter den. Ska bli så oerhört skönt att få träffa alla där hemma samt att få lite miljöombyte! Ludde och makce, vad är planerna med helgen???

En sak har jag redan planerat och det är att börja fixa till i mitt rum där jag kommer att bo från och med i maj. Råkar du vara händig eller sitta med några extraordinära skills när det kommer till att fixa till i källarrum är du varmt välkommen att joina mig. Arbetet beräknas starta på lördag vid tolvsnåret.

Sen till en jätte nyhet!
http://blogg.wildlifemedia.se/ föddes igår!

Siktar på att blir utelivets (inte krogen) OMY! =)

Nu vill min solstråle ut. Sussa gott!



"När man knäpper en knapp i fel knapphål blir det omöjligt att knäppa de andra riktigt"


Vad håller dom på med?!?

Dumma Lulehockey. 1-5 hemma. Värdelöst! Skönt att SAIK också förlorade..

Annars då? Jo, tack. Dagen har spenderats på hemmaplan i goda vänners sällskap, god mat och seminarium förberedelser. Känner mig enormt taggad inför morgondagens skit uppgift...

Nämnde god mat. Lunchen bestod av älgskav (från en finfin älgstek), mandelpotatis, 3-peppar-sås samt diverse grönsaker. Sen blev det ett enormt härligt löppass med Majsan och efter det koldolmar, brunsås, mandelpotatis och lingonsylt. Mumma! Nu blir det en banan och en tidig kväll.



"Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad"


Söndagsbloggen

Pga. en fruktansvärt jobbig dag finns ingen tid, ork eller inspiration till någon "ordentlig" söndagsblogg. Hoppas ni har överseende med detta.

Peace!

"Bättre en uppriktig fiende, än en falsk vän"

Efterfest!

Eller så inte... Kvällens tema har varit piano. Grabbarna grus kom hem till mig med pizza, chips, dip, nappar (svin färska!), kexchoklad och 3 liter ramlösa. Sen blev det fotboll och sen världens sämsta film, A Clockwork Orange. Att denna film har 8,5 i medel av 158 736 röster på IMDB är för mig en gåta. Huvva så kass!


Jaja, ska neutralisera detta med lite Scrubs Säsong 7.


Gott natt!



"Det är alltid för tidigt att stiga upp"


Ny favvo serie

Gissar att alla redan följer den men ingen vågar stå för det.
Life Of Ryan på mtv, vilken kanon serie!
Blir att ladda hem säsong 2 nu. Kvällen är räddad!


"Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck"






Köttfärssås

God morgon!

Det händer inte ofta nu men måste jag faktiskt göra det; Skryta!

Hade herrmiddag igår och undertecknad stod för matlagningen.

Blev till synes en enkel rätt, spagetti och köttfärssås.
Men inte vilken köttfärssås som helst, Nej, världens godaste!

Om ni inte tror mig kan ni ringa Stefan, Jonas eller Hampus.


Frukost/lunch nu och sen hundpromis.


 

"Tänker du börja ett nytt liv i morgon, starta då redan idag.
Risken är annars stor att du tänker likadant i morgon"

Hipp, hipp, HURRA!

Kan inte tänka mig någon finare present än att få sitt namn och sin bild publicerad på denna blogg.

Så, STORT Grattis till John "Ludde" Lundmark som fyller år idag.

None


"En riktig vän är inte någon som tycker om dig för vad du är- utan någon som tycker om dig trots det du är"


Match analys

Ja, vad ska man säga? Effektiviteten i PP la grunden till segern.

Härligt kämpat pojkar!


Dogwalk och sen sängen. Är sjukt trött!


"Only the dead have seen the end of the war"


Period analys..

5 fucking 0. Säger allt!
Just nu talar allt för att Harju, Omark och Lavander kommer att spela
i Torontos första line nästa säsong!

Sen skönt att Lindköping har kvitterat på SAIK.

GO LULE, GO!!!

Bränna pengar!

Design av organisationer: struktur och process 7 p har återigen stulit en dag av mitt liv. Blir så less! Men, men.. Vad göra? Inget. Bara le och se glad ut. Glad blev jag däremot på riktigt efter seminariumet. Då åkte nämligen jag och Herr Ågren ner till stan och inhandlade ett par nya jeans plus två par skor åt mig =)


Nu sitter jag och poppar Euskefeurat på hög volym och laddar inför hockeyn.

Tror givetvis på seger och hoppas samtidigt att SAIK förlorar med tvåsiffrigt!


"Må alltid dina kameler finna vatten"


Och vinnaren är...

Med minsta möjliga marginal (30 sek) tar Johan "Gamst" Jonsson återigen hem en tävling.

Den 23 mars 2010 kommer Tant Lillys stå utanför din dörr och sjunga "Ja må han leva"

Stort Grattis! Lider dock med makce som ännu en gång snubblar på mållinjen.

Ett tröstpris bestående av ett plektrum från Tant Lillys senaste spelning kommer på posten!

Kvällspromenaden med da dog gick till Ålidhem. Där hade killarna från
charflyfishing.com

riggat upp ett jätte PVC rör nere vid Umeås största snöhög. Dom gjorde en massa trix medan

jag och vovvarna tittade på. Sen skulle Stefan prova med det slutade med en jätte krasch.

Hihi, jätte roligt =)

En dusch nu och sen Scrubs tills man somnar.

"Må alltid dina brevduvor hitta hem"


Tävling!

Tre tjocka damer stod tillsammans under ett litet paraply.
Varför blev ingen av dem våt?



Första man eller kvinna med rätt svar vinner en spelning med Tant Lillys den dagen vinnaren fyller 30 år!

Lycka till!


Fin respons!

Tack Emmeli och  Markus för de fina kommentarerna. Nu fick jag ju blodad tand!

Blogg- Projekt

  • Puttes Kockskola, nu även i digital form. När? Påsk eller när pitemaffian kommer ner och hälsar på.
  • Söndagsbloggen. När? Nästa söndag!
  • Tävlingar. När? När du minst anar det, så håll dig uppdaterad (fina priser utlovas)

Tjing!


Kaffe

Har just haft fin främmande! Peter "P-Cat" Johansson ringde just efter middagen och frågade om jag var hemma och hade en kaffekopp att bjuda på. Riktigt trevligt! Planerade in en helg i Dartselet där det som vanligt kommer att hållas en gäddfisketävling. Hoppas alla i TEAM-Metallica kan närvara, för då är vi oslagbara!


Kvällen? Hmm, känner mig nöjd med exjobbandet för idag. Ont i halsen så det blir ingen träning. Vad göra då? Jo, det blir en lååååång promenad med vovvarna och sen total slapping framför Scrubs säsong 7.


Sen ett middagstips: Älgskav med mandelpotatismos. Herre gud så gott!


Over and out


Isac på tv! =)

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33919&a=1465055&lid=puff_1465210&lpos=bild

Förstår dock inte vad som gick snett, hur kan man hålla på SAIK när man bor i Pite?
Då finns det juh bara ett lag och det är juh givetvis Luleå Hockey!
Jaja, kan juh trösta mig med att hans första ord inte var mamma eller pappa utan:
Vad gör man med pippin? "pang-pang" =)

Lunch, dogwalk och sen exjobb.

Tjing!

Gokväll!

Pratade just slut på mitt refillkort med min exjobbshandledare. Men det var det lätt värt eftersom han tyckte att allt såg hur bra ut som helst! Bara lite kvar på diskussionen och lite mer referenser sen är det klart och betalt som Patrik skulle ha sagt! JES! Fan så skönt.

Sen vill jag utbringa en hyllning! Denna hyllning tillfaller ALLA mina fantastiska och underbara polare som har funnits till hand den senaste tiden! "Ring dygnet runt", "Kom och bo här", "Me casa, su casa", födelsedagspresenter levererade från Pite till Umeå och såna grejer. Tack för att ni finns!

Samma sak gäller min fabulösa familj. Love you!

Nu blir det en kvällspromis med Majsan och sen lite popcorn framför The Rock!

Ta Ta!


Here I go again on my own…

Kommer att inom en snar framtid göra comeback med bloggen.

Till dess, lyssna på Whitesnake och tänk på miljön!


/D