Söndagsbloggen

Sådärja! Då var pdol över för detta år. Har haft det grymt trevligt! Träffat en massa folk, druckit (men med måtta mamma!), faktiskt sett en del artister (Svenne-Bannan, vilket extremt röj!) och bara haft det allmänt trevligt. Lika trevligt var inte diskberget som jag nyss lyckades besegra. Sen måste jag packa också. Börjar juh att jobba om imorrn.. Känns dock hur lungt som helst!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här nå mer.

Peace!

Länge sen..

Hello!

Semester = mindre-sitta-framför-datorn-tid..

Har hur som helst haft det hur bra som helst! Förr helgen spenderades i LTK tillsammans med Majsan. Där fiskade vi abborre högt och lågt samt besökte skogen på nätterna. Sen har jag hunnit med att hålla in en flugfiskekurs, varit och fiskat i RFN-området, klippt mig, inhandlat en massa nya kläder och nu ska jag dansa och le tills på söndag morgon..

Så, nu är det duschning som står på schemat och sen kommer Tommy och plockar upp mig för att sedan dra vidare till Henke och Eva i Svensbyn. Ska bli riktigt nice! Å sen ikväll är det ju DLK!!! Daaaa så coolt det ska bli!

In i dimma nu med dig så ses vi säkert på området!

Peace!


Seeeeeeeeeeeeeemester! =)

Godmorgon alla glada!

Då hade man semester. Dra satan så skönt! Idag blir det först att fixa med med lite smågrejer här hemma. Sen blir det att uppvakta min favorit systeryster som fyller år idag, GRATTIS, och sen blir det upp till LTK för att känna lugnet och bara vara. Blir att fiska abborre, fylla farmors frys med båge och sen hade jag tänk ta nån jättegädda också. Nä, nu har jag inte tid att sitta här!

Ha de finfint!

PS, sänd en tanke och be en bön för makce så att han snabbt repar sig från svininfluensan!

Seeeeeeeeeeeemester!! =)

Godmorgon alla glada!

Då hade man semester. Dra satan så skönt! Idag blir det först att fixa med med lite smågrejer här hemma. Sen blir det att uppvakta min favorit systeryster som fyller år idag, GRATTIS, och sen blir det upp till LTK för att känna lugnet och bara vara. Blir att fiska abborre, fylla farmors frys med båge och sen hade jag tänk ta nån jättegädda också. Nä, nu har jag inte tid att sitta här!

Ha de finfint!

PS, sänd en tanke och be en bön för makce så att han snabbt repar sig från svininfluensan!

Snart...

Så är det semester! :) Men först är det ett X antal timmar i stekande sol som ska avverkas.. Hinner inte med upp till fjälls med Bölemaffian, vilket är lite tråkigt. Men blir däremot RFN området och jätteharrar måndag-onsdag, vilket kan bli hur kul som helst! Nu blir det lunch, lyxpalt, ska bli intressant :) Tjingeling

Söndagsbloggen

Vilken helg det har varit! Blev för egen del 9 abborrar med en medelvikt på 880g. Är hur nöjd som helst! Inte sista gången man drar dit. Är dock helt död idag.. Men det är smällar man får ta. Ska ta och njuta av Vinterviken och John-John nu. Låter bilderna sammanfatta helgen istället. Ha det toppen!


Båten med packning som var tvungen att dras en km fram till sjön!


Dock lätt värt det när denna underbara skapelse högg i första kastet!


Isaksson med helgens dubblé! Nästan 2 kilo abborre =)


Kvällsrapport!

Fisket på den tidiga kvällskvisten var inte det bästa. Det tillsammans med att vi kände oss riktigt nöjda med med fisket och annat gjorde att vi tog beslutet att börja den långa resan hem. Bilder och en längre sammanfattning kommer imorrn! Enligt gpsen ska vi vara hemma 02.14, så beställa in kanna åt mig så ses vi på 1906 halv tre! ;)

Eftermiddagsrapport

Hittat en super fin grynna där vi har haft ett super trevligt fiske. Uppe i totalt 7 st idag mellan 740-1000g. Gått om Isaksson i antal men han leder dock dagens-största-fisk som drog ner vågen till 1040g. Dock bara en tidsfråga innan Fru-2-Fucking-Kg hugger :) Peace!

Morgonrapport

Sitter ute i båten nu och har fiskat i 4 timmar. Ställningen idag är 2-2 men Isaksson har dragit den tyngsta på exakt 1000g. Dom andra har legat på 8 hg. Nu blir det en energibar och på dom igen! Fortsättning följer.. /Storfiskarn

Ett kast räcker..

Sjö bytet gick riktigt bra med tanke på att vi fick dra båten och all packning i över en kilometer innan vi kom fram till kanske världens mysigaste abborrsjö! Snabbt som ögat åker båten ner i vattnet och planen var att ro drag lite random för att kolla lite djup. Jag åkte på att ro men innan vi började var jag tvungen att flippa ut vobblern för att kolla gången. Den går ju fint hinner jag säga till Isaksson när jag i ögonvrån ser en jätte fin borre simma efter för att i nästa sekund attackera min sexiga Rapala! En härlig fajt följer och efter ett tag ligger det en vacker randig krigare på 1120g i håven. Underbart! Vilken start :) Resten av kvällen blev lite segare. Fick en till på 800g och en fin tappad. Men det är ju på morgonen och på dagen abborren bjuder upp till dans så då ska dom tas! :) Sussa gott! //Storfiskarn

Dött..

Stoppet i Svamptjärn gav som väntat inte en enda abborre. Men var bara tvungen att prova den när man liksom är i krokarna. Fick ett gäng gäddor iaf. Nu har vi dock omgrupperat och når resans mål om cirkus en halv timme! Fortsättning följer...

Framme!

Startade för 6 timmar sen och nu sitter vi i bilen och har käkat en snabblunch. Nu blir det att sjösätta båten, tackla spön och sen ta en fet dam över 2 pannor! :)

Snart...

Inte länge kvar till en av sommarens höjdpunkter, dvs resan upp till Kiruna och dess fantastiska abborrar!
Jag varit igång sen kl 05.00 imorse så nu blir det att ta trappa ner till pojkrummet, läsa nån sida och sen sova som ett litet barn till 05.00 för att sedan hoppa upp och dra iväg!

Me so happy =)

Ska försöka köra lite Kiruna-live-abborre-bloggning-from-da-mobil i den utsträckning det går.

Trevlig helg!!

//DEMIVS(s)FBEHOAÖTKSS
(Den enda människan i världen som (snart) fått både en harr och abborre över två kilo samma sommar)

Godnatt!

Tröttare människa än mig får man leta efter. Sussa gott! Helg snart :)

Kanon kväll i Pålkem!

Igår skickade jag ett sms till Micke och Håkan och bjöd in dom på middag här i Pålkem. Chansen att dom skulle komma såg jag som väldigt liten. Men nu visade det sig att dom bara jobbade 4 mil från mig så dom kom! Så jag har bjudit på en sagolik pasta middag med en lika fantastisk efterrätt. Sen har vi gått på loppis och haft det allmänt trevligt. Bästa kvällen ever i Pålkem! Det enda som skulle ha gjort den bättre var om Mickes underbara sambo Madde (Ronja) skulle kunnat ha varit med.. Men nu blev det inte så men blir att styra ihop en ännu finare middag bara för henne inom en snar framtid! Ludde: makce snackar så mycket skit om Maja, därav kommentarförbudet. Dock är hundvaktsfrågan löst så nu kan du fortsätta att skriva Markus :) Ne, nu ska jag lägga ner mobben och ta och istället ta upp min nya bok (Deon Meyer - Död i gryningen) som är jätte, jätte bra! Sussa gott! //D

Grattis pappa!

Idag fyller min käre far år! Hoppas du får en super nice dag. Själv sitter jag, lite små sur, i bilen och väntar på Niklas.. Gpsen till handdatorn lossnade från sitt fäste och åkte ner i vattnet för nån timme sen.. Skit grejer! Har iaf varit förbi Pålkem och torkat upp den och satt den på laddning. Håll tummarna att den fungerar sen! Sen är det ju helg snart. KIRUNA! ABBORRE! :) Skulle dock behöva hundvakt till lilla söta Maja eftersom vi ska fiska mycke från båt och ha med oss alldeles för mycke grejer. Sugen? Nås på 070-3930007. Ersättningen för hjälpen får du välja själv! :) Ha en trevlig dag! Å just ja, makce får INTE kommentera detta inlägg! Tjingeling

Grattis Mamma!

Idag fyller min älskade mor år! Hoppas du får en alldeles fantastisk dag! Hipp, hipp, hurra från din favorit son :)

Söndagsbloggen

Hello!


Då var det söndag igen.. Blä så trist! Tiden går så sinnessjukt snabbt! Helgen har gått i födelsedagens tecken. Grillning på Näsudden med pappa igår och myssöndag på Hattudden med mor idag. Riktigt soft!


Sen gjorde jag alldeles nyss klart med nästa helgs fiskekompanjon! Isaksson kommer att haka på. Ska bli riktigt nice! Förberedelserna började dock redan igår. Isac fiskade uppe ett gäng fina betesfiskar igår på Näsudden som jag sedan förpackade styckevis och frös ner.


Nu blir det att handla, städa och packa och sen ta en sjukt tidig kväll..


Avslutar med Sveriges vackraste låt!
Sussa gott!


Gummibåt och seriös fiskare sökes!

Nästa helg blir det Kiruna och fiska STORABBORRE i en HELT ny sjö!!
Saknar dock två saker.

1. EN mindre gummibåt.
2. EN fiskekompis. Personen i fråga ska inte klagar över mygg, kyla, och att det inte har nappat på 12 timmar.

Sitter du och trycker på nått av ovanstående saker så hojta till så får vi se vad som händer..


Sofia Karlsson!

Igår kväll var det då äntligen dags, Sofia Karlsson live för första gången!
Tyvärr räcker inte orden till att beskriva hur underbart bra hon var..
Hon körde alla mina favoriter och stod där framme på scen, borfota likt en ängel.
Sorry Lisa M, men du ligger numera på en andra plats...

Mumma!

Vi kom just till lule och sista tuggan av en fantastisk sushi slank just ner. Vilken maträtt! Nu ska vi lägga in data och sen ta lång helg. Me like! Tjingtjong

Helg igen!

Vars försvinner all tid? Första juli idag! Ojojoj, det här är inge bra.. Men det är bara att göra som Tomas Ledin, gilla läget! Helg imorrn. Riktigt nice! Har dock inga seriösa fiskeplaner så jag känner mig redan lite rastlös.. Seriöst värre blir det dock helgen efter! Då blir det 40 mil i tojjan enkelväg för att fiska STORabborre i ett helt nytt vatten! Ska bli sjukt spännande. Nä, nu är klockan jätte mycke efter 21.00 och jag spelar på övertid. Sussa gott!